Skifertag er miljøvenligt og kræver ingen vedligeholdelse

​Er du på udkig efter et nyt tag? Hvorfor så ikke vælge skifertag, som både er miljøvenligt og ingen vedligeholdelse kræver? Her hos blikkenslager Kristian Sommerlund varetages alle opgaver inden for reparation og lægning af skifertag. Jeg servicerer primært kunder i og omkring Ribe, Esbjerg og Vejen, men kommer også gerne uden for disse byer.

Der er mange gode grunde til at vælge et skifertag, hvis du er på udkig efter et nyt tag. Først og fremmest fremstilles naturskifertag af 100 % naturmateriale, hvilket gør taget miljøvenligt. Derudover ser taget smukt ud, og det falmer ikke i solens stråler. Det kræver ingen vedligeholdelse, fås til en god pris og har en fantastisk lang levetid.

Hvad koster et skifertag?

Den eksakte pris på et skifertag afhænger af tagets areal samt opgavens omfang. 

Jeg arbejder dog altid med konkurrencedygtige priser og er heller ikke bleg for at give et godt tilbud til mine kunder. Som du kunne læse ovenfor, så følger der en masse fordele ved at vælge et skifertag, hvilket gør det til en super investering i mange år i fremtiden.

Jeg står gerne for både renovering og montage af dit skifertag. Hos mig er du garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet hver gang. Grundet tagets lange holdbarhed er det også et af de mest stormsikre løsninger på markedet. Taget har derudover en lav vandoptagelse og unikke detaljeløsninger, som sikrer dig et smukt tag på dit hjem.

Kontakt mig for flere oplysninger

Lyder et skifertag som den rette løsning for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig for flere oplysninger. Jeg står altid klar med en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.

Jeg kan kontaktes på telefon: 42 40 62 42 eller på mail: mail@sommerlundblik.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

Ønsker du en pris på din opgave?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Kanon håndværk og lækker finish."​

Lars Bjørnsholm Jensen​

4,9 ud af 5 stjerner baseret på 30 anmeldelser fra Facebook

Kontakt

Blikkenslager Kristian Sommerlund

CVR: ​35137289

Tlf.: 42 40 62 42

E-mail: mail@sommerlundblik.dk