Tagrender og nedløb

Nye tagrender og nedløb samt udskiftning har jeg stor erfaring med

Er dine gamle tagrender stoppede eller utætte? Så er det på tide, at du får etableret nogle nye. Der er heldigvis hjælp at hente lige her. Jeg er en professionel blikkenslager med stor erfaring på området. Jeg står til rådighed hos kunder i og omkring Ribe, Esbjerg og Vejen.

Tagrender kommer i mange forskellige materialer, men fælles for dem alle er, at de ikke holder for evigt. Hvis dine tagrender trænger til at blive skiftet ud, så kan jeg hjælpe dig. Jeg blev uddannet blikkenslager tilbage i år 2003, og jeg har dermed knap 20 års erfaring inden for mit fag.

Jeg tilbyder udskiftning af tagrender for både private husejere og erhvervskunder i Ribe, Esbjerg, Vejen og i flere andre omkringliggende områder.

Jeg blev uddannet blikkenslager tilbage i 2003 og har sidenhen løst mange forskellige opgaver inden for faget. Jeg er derfor kompetent til at varetage netop din opgave, hvis du eksempelvis mangler hjælp til at få monteret nye tagrender og nedløb. Hos mig er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille, så du skal ikke holde dig tilbage med at spørge efter hjælp.

Hvad koster nye tagrender?

Den nøjagtige pris på nye tagrender afhænger af længden og hvor mange meter du ønsker, samt hvilken type af tagrender du skal bruge. Der findes nemlig forskellige tagrender på markedet. Du kan eksempelvis vælge imellem zink og kobber. Jeg rådgiver dig gerne i denne proces, så du kan vælge de tagrender, som passer bedst til dit hjem og dine behov.

Nye tagrender i Esbjerg, Vejen og Ribe

Udover montering af tagrender tilbyder jeg også reparation af tagrender. Uanset hvilken opgave jeg skal løse, så er du garanteret at få et godt tilbud her hos mig. Jeg kommer derudover altid til tiden og forlader aldrig en opgave, før jeg selv er helt tilfreds med resultatet. Jeg går meget op i høj kvalitet, hvorfor du altid kan forvente solide løsninger.

5 fordele ved at lade mig udskifte dine tagrender

Der er flere gode grunde til at vælge mig til din opgave i forbindelse med udskiftning af tagrender. Her kan blandt andet fremhæves følgende:

  • Der er ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille
  • Jeg kommer altid til den aftalte tid
  • Jeg forlader ikke opgaven, før jeg er tilfreds med resultatet
  • Jeg går højt op i kvaliteten af mit arbejde og udfører det, som var det på mit eget hus
  • Jeg tilbyder en solid løsning

Priseksempel på nye tagrender

Udskift af zinktagrende i eksisterende rendejern på 2 x 16 meter samt 2 x nedløbsrør = 7.600 kr. plus moms. Dette er inklusiv bortskaffelse af gamle materialer. Alt efter hvor du bor kan der komme et evt. kørselstillæg.

Priseksempel på udskiftning af tagrender

Mine priser på udskiftning af tagrender varierer alt afhængigt af, hvor mange meter tagrender du skal have skiftet, og hvilket materiale du vælger. For at du kan få et indblik i, hvor meget det vil koste at få udskiftet tagrenderne på dit hus, har jeg udarbejdet følgende priseksempel:

  • Udskiftning af tagrende i zink i eksisterende rendejern: 2 x 16 meter og 2 x nedløbsrør.
    Pris: 8.200 kr. ekskl. moms.

​Med i prisen er bortskaffelse af de gamle materialer, og alt afhængigt af hvor du bor, kan der komme et kørselstillæg.

Referencer

Se billeder af mit arbejde

Se hvad jeg har udført inden for nye tagrender og nedløb:

Kontakt mig i dag og hør mere

Skal du bruge en dygtig og erfaren blikkenslager, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Har du en konkret opgave, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig, ligesom jeg også står klar med rådgivning, så du får den bedst mulige løsning til en billig pris.