Nye tagrender og nedløb har jeg stor erfaring med

​Er dine gamle tagrender stoppede eller utætte? Så er det på tide, at du får etableret nogle nye. Der er heldigvis hjælp at hente lige her. Jeg er en professionel blikkenslager med stor erfaring på området. Jeg står til rådighed hos kunder i og omkring Ribe, Esbjerg og Vejen.

Jeg blev uddannet blikkenslager tilbage i 2003 og har sidenhen løst mange forskellige opgaver inden for faget. Jeg er derfor kompetent til at varetage netop din opgave, hvis du eksempelvis mangler hjælp til at få monteret nye tagrender og nedløb. Hos mig er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille, så du skal ikke holde dig tilbage med at spørge efter hjælp. 

Hvad koster nye tagrender?

Den nøjagtige pris på nye tagrender afhænger af længden og hvor mange meter du ønsker, samt hvilken type af tagrender du skal bruge. Der findes nemlig forskellige tagrender på markedet. 

Du kan eksempelvis vælge imellem zink og kobber. Jeg rådgiver dig gerne i denne proces, så du kan vælge de tagrender, som passer bedst til dit hjem og dine behov.

Udover montering af tagrender tilbyder jeg også reparation af tagrender. Uanset hvilken opgave jeg skal løse, så er du garanteret at få et godt tilbud her hos mig. Jeg kommer derudover altid til tiden og forlader aldrig en opgave, før jeg selv er helt tilfreds med resultatet. Jeg går meget op i høj kvalitet, hvorfor du altid kan forvente solide løsninger.

Priseksempel

Udskift af zinktagrende i eksisterende rendejern på 2 x 16 meter samt 2 x nedløbsrør = 7.600 kr. plus moms. Dette er inklusiv bortskaffelse af gamle materialer. Alt efter hvor du bor kan der komme et evt. kørselstillæg.

Ring for at høre nærmere

Skal jeg foretage en udskiftning af tagrender hos dig eller er der blot tale om en mindre reparation? Uanset hvad står jeg klar med professionel hjælp. Hvis du vil høre nærmere, så kontakt mig på telefon: 42 40 62 42 eller på mail: mail@sommerlundblik.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt. 

Ønsker du en pris på din opgave?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Kanon håndværk og lækker finish."​

Lars Bjørnsholm Jensen​

4,9 ud af 5 stjerner baseret på 30 anmeldelser fra Facebook

Kontakt

Blikkenslager Kristian Sommerlund

CVR: ​35137289

Tlf.: 42 40 62 42

E-mail: mail@sommerlundblik.dk