Tagrenovering

Trænger taget på dit hus til en kærlig hånd?

Hvis taget på dit hus trænger til en kærlig hånd i form af en reparation, så står jeg gerne klar til at udføre arbejdet. Jeg har knap 20 års erfaring som blikkenslager, og jeg kan udføre enhver form for tagrenovering såvel som tagudskiftning. Jeg udfører professionelt tagarbejde for både private husejere og erhvervskunder, og fra min egen adresse i Ribe kører jeg ofte ud til store som små tagopgaver for kunder i lokalområdet, Esbjerg, Vejen og omegn.​

Eller er dit tag gammelt og slidt, utæt og præget af mange reparationer? Eller trænger det bare til et mindre eftersyn og en kærlig hånd? Blikkenslager Kristian Sommerlund klarer alle opgaver. Fra rensning af tagrender til opsætning af kviste og nyt tag. Vi tilbyder en grundig rådgivning og har mange års erfaring, der kan tjene til din inspiration.

Jeg kan udføre alle former for tagopgaver

Jeg har både erfaringen og kompetencerne til at kunne udføre alle former for tagarbejde. Det omfatter blandt andet:

  • Tagrenovering
  • ​Tagreparation
  • ​Rensning af tagrender
  • ​Udskiftning af tagrender​
  • Opsætning af kviste
  • ​Lægning af nyt tag.

Jeg arbejder med både kobber, zink, naturskifer og almindelig skifer.

Hvad koster et nyt tag?

Det kan være meget forskelligt fra hus til hus, hvor meget det koster at få lagt et nyt tag. Mine priser varierer blandt andet alt afhængigt af, hvilken type tagmateriale du vælger, og hvor stort taget er. Derudover afhænger prisen også af, om jeg først skal nedtage det gamle tag, og om du for eksempel ønsker at få opsat en kvist i samme omgang samt udskiftet tagrenderne.

Jeg udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på din tagudskiftning i forhold til den høje kvalitet, jeg leverer.

Et nyt tag er en investering i dit hus. Når du vælger at lade mig lægge dit nye tag, kan du forvente at få et både flot og langtidsholdbart resultat, der giver dig et lavere varmeforbrug og færre omkostninger til vedligeholdelsen. Derfor kan det godt betale sig at skifte taget, hvis det alligevel trænger.

Kontakt mig og få beregnet en pris på din tagrenovering eller generelt tagarbejde

Skal du have foretaget en tagrenovering af dit eksisterende tag eller skal dit tag bare have en kærlig hånd, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig for at få beregnet en pris på opgaven. Jeg har stor erfaring inden for renovering af tag, og jeg sikrer dig altid et flot og tæt resultat.

Referencer

Se billeder af mit arbejde

Se hvad jeg har udført inden for tagrenovering:

Kontakt mig i dag og hør mere

Skal du bruge en dygtig og erfaren blikkenslager, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Har du en konkret opgave, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig, ligesom jeg også står klar med rådgivning, så du får den bedst mulige løsning til en billig pris.